Disney

Frozen: Magie van het Noorderlicht Filmmiddag

Frozen is terug met nieuwe shorts: Frozen Magie van het Noorderlicht. Het licht verschijnt dit jaar niet en Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven gaan op een nieuw avontuur. Gaat het ze lukken om de magie van het Noorderlicht te vinden?

Voordat je op de bank ploft om naar de special te kijken, hebben we alles voor je op een rijtje gezet om een perfecte filmmiddag te organiseren, van Frozen-snacks tot ijzige knutselideeën.

Kijk zaterdag 24 december om 11:55 uur naar Disney Channel voor de Frozen Magie van het Noorderlicht special!

Zullen wij een sneeuwpop maken?

den

Of zullen we een tent bouwen? Met een paar huishoudspullen en wat feestverlichting maak je de perfecte Scandinavische tent om gezellig naar de film te kijken!

We geven elkaar een, hapje taart…

food

Wat is een filmmiddag zonder snacks? Niets! Gelukkig hebben we het recept voor het perfecte yoghurtijs en de perfecte popcorn van Frozen: Magie van het Noorderlicht om een feest van je filmmiddag te maken.

Laat het los!

dance

Maak deze supereenvoudige dansende linten in de kleuren van Elsa en Anna en vier de magie van het nieuwe Frozen-avontuur door te dansen tot je erbij neervalt!

De kou is voor mij nooit ‘n punt geweest

props

Maak foto’s om nooit te vergeten met deze superleuke Frozen-foto accessoires! Neem je ijzigste pose aan en ga aan de slag met die foto’s.