Disney

Maataanduiders voor een duidelijk overzicht in de kast

Totale tijd
30m

Het is een bekend fenomeen, zodra je je zwangerschap hebt aangekondigd, wordt je door iedereen verwend met kleine kleertjes voor het aankomende wondertje: schattige jurkjes, stoere broekjes, rompertjes, sokjes… nieuw gekocht, buit gemaakt op de rommelmarkt, of “home made”.

Onder het motto “kleertjes heb je nooit genoeg” krijg je ze in allerlei maten en geschikt voor de verschillende seizoenen.

Het is natuurlijk waar dat je nooit genoeg kleertjes kunt hebben, maar zo wordt het al snel moeilijk om orde te houden in de kast van je kleine spruit.

Als de baby er eenmaal is, is het handig om een gemakkelijk overzicht van de verschillende maatjes te hebben. Disney Baby maakte daarom deze leuke maataanduiders die je zelf kunt maken en die zeker van pas kunnen komen.

Druk jouw favoriete ontwerp rechtstreeks af op dik karton of op papier dat je daarna op karton kan lijmen. Daarna knip je de vorm uit en schrijf je de juiste maat erop. Hang de maataanduider op de juiste plek in de kast en kijk: zo wordt orde houden in de kast heel simpel!

Dit heb je nodig
  • Schaar
  • Normaal papier of karton
Zo maak je het
  1. Kies jouw favoriete motief uit onze selectie voor jongens, meisjes of uniseks, en download het PDF-bestand naar jouw computer.

  2. Druk het motief af op dik karton of op printerpapier dat je dan op stevig karton lijmt. Knip de verdelers uit en markeer ze naar eigen smaak. Naast de maat kan je de indeling ook maken op seizoen, de stijl van het kledingstuk, de grootte, de kleur, enz.

  3. En dan nu het leukste moment: alle kleine kleertjes in de kast op maat hangen. Zo is alles klaar voor als jouw kleine wondertje arriveert. Veel plezier!

Instructies printen