Disney

Mijn eerste… Baby Shower

Totale tijd
30m

De traditie van de ‘Baby Shower’, is ontstaan in Amerika en staat op het punt om ook in België/Nederland een belangrijk onderdeel van de zwangerschap te worden.

Dit feestje, vaak georganiseerd door de beste vriendin van de moeder, is de ideale gelegenheid om de toekomstige moeder eens goed in de bloemetjes te zetten. De gasten brengen mooie cadeautjes voor de toekomstige baby of de moeder mee. Mama en haar vriendinnen maken er een gezellig moment van door leuke spelletjes te spelen, lekker te eten en iedereen verheugt zich op de komst van de baby.

Disney baby raadt nieuw spelletje aan tijdens jouw feest. Met dit spelletje bereidt je de nieuwe moeder voor de nieuwe fase in haar leven, door haar advies en lieve woorden te sturen. Dit alles wordt liefdevol verenigd in een ‘Baby Body’ album, die mama kan bewaren voor later.

Door onderstaande instructies stap voor stap te volgen, maak je een mooi album, voor jezelf of voor een vriendin, waarbij onze schattige Disney-personages je vergezellen.

Dit heb je nodig
  • Shaar
  • Normaal papier of karton
Zo maak je het
  1. Kies jouw favoriete motief en druk die – zo vaak alsgewenst – uit op dik papier. Disney baby heeft voor jou 3 sets verzameld met een bedrukte voorkant en een blanco achterkant. Je kan kiezen uit een neutrale, meisjes- of jongensprint. Je kan de motieven ook mixen, indien gewenst.

  2. Knip de rompertjes uit door de lijnen te volgen. Zorg ervoor dat je nauwkeurig knipt, zodat alle pagina's dezelfde afmetingen hebben. Dit is makkelijker om er een boekje van te maken.

  3. Deel een rompertje uit aan elke gast op de Baby Shower. Iedereen kan er zijn beste tips en wensen voor de toekomstige mama op schrijven. Op de rompertjes kunnen zowel lieve woordjes als foto’s geplakt worden. Alle versieringen zijn welkom en zelfs enorm gewaardeerd.

  4. Vous pourrez présenter tous ces petits chefs-d’œuvre lors de la fête en les accrochant sur une jolie corde à linge où vous pourrez, par exemple, les alterner avec de vrais bodies pour bébé.

  5. Tijdens de Baby Shower kan je alle kleine meesterwerken tentoonstellen door ze op een mooie waslijn te hangen, afwisselend met echte rompertjes voor de baby.

Instructies printen