Disney

Elk Disney-event in juli

Het is juli en de zomer is in volle gang. Je bent vast al naar het strand geweest en hebt vast heel veel BBQ’s gehouden, maar er volgen nog veel dagen vol zon en er zijn nog steeds veel Disney-events om naartoe te gaan!

We kijken uit naar nieuwe zomeravonturen, maar wat heeft juli voor ons Disney-fans in petto? Nou, doe wat zonnebrandcrème op, kom van je luierstoel en let op want er valt genoeg te ontdekken!

Cars 3 is eindelijk hier!

We hebben de dagen afgeteld tot het nieuwe avontuur van Bliksem McQueen en zijn vrienden. We zijn superenthousiast door de trailers van deze nieuwe film en kunnen niet wachten om ALLES te weten te komen over nieuwkomers Cruz Ramirez en Jackson Storm! Zorg ervoor dat je als eerste je tickets voor Cars 3 krijgt aangezien die de bioscopen komt binnengescheurd.

Pandora: De wereld van Avatar

Voor het geval je onder een zwevende rots hebt geleefd, Pandora: De wereld van Avatar is afgelopen maand geopend in Disneys Animal Kingdom-pretpark en het ziet er adembenemend mooi uit! Gasten komen aan in de Vallei van Mo’Ara waar ze door buitenaardse bossen en over paden kunnen wandelen en kunnen genieten van prachtige planten en landschappen. De vallei licht op wanneer de nacht valt en dat is iets dat je gezien moet hebben! Er zijn ook twee nieuwe attracties in Pandora waar je hier meer over kan lezen! Kies je datum en boek vandaag nog je reis.

Tangled: The Series

We mogen geen favorieten hebben, maar Rapunzel staat zeker in onze Top 5 Disney-prinsessen en daarom zijn we vorstelijk enthousiast dat Tangled The Series deze maand op Disney Channel start! Verwacht avonturen met Corona, Eugene, Maximus en natuurlijk Pascal.