Disney

Geef een Descendants 2-feestje!

Descendants 2 komt EINDELIJK op Disney Channel, dus nu kan je een Descendants 2-feestje houden om de slechterik voor al je vrienden te spelen.

Eiland van de verloren slingers

Knip restjes papier in stroken van verschillende vorm en lengte, plak ze op een dik stuk touw, en daar heb je een slinger rechtstreeks van het verloren eiland.

Mal’s Appelhapjes

Je hoeft helemaal niet slecht van binnen te zijn om van deze lekkernijen te genieten. Smeer pindakaas of roomkaas over de appelstukjes en bestrooi met fruit of pretzels.

Auradon schoolvlaggen

Laat de goede oude schooltijd weer herleven en plak vilten vormen op cocktailprikkers om deze schoolvlaggetjes te maken. Kies je favoriete ontwerp uit onze sjablonen.

Dizzy’s Muurletters

Deze DIY-muurletters passen bij de pittige persoonlijkheid van het nieuwe karakter Dizzy, geheel geschilderd en gelijmd met haar favoriete dingen: edelstenen, veren en lovertjes – alles!

Evie’s Appelsmoothie

Tover een door Evie goedgekeurde smoothie met dit heerlijke recept. Laat het lijken op appels met ‘bladeren’ van munt en ‘stengels’ van rietjes.

Uma’s vis met frietjes

Hercreëer Uma’s favoriete gerecht door gebruik te maken van kipnuggets en bananenchips. Jouw gasten zullen versteld staan!